Check-in date cannot be in the past!
Check-out date has to be after check-in date!
{{ numGuests }} gäst gäster

Skolpaket

Samla klassen och gör något roligt tillsammans innan skolan slutar – kom till oss på Pite Havsbad och prova vårt oändliga utbud av aktiviteter! Nedan kan ni läsa om lite de olika alternativen vi har att erbjuda skolklasser som vill besöka vår anläggning.

Skeppet

Här hittar ni nära 3000 kvadratmeter underhållning med bland annat lekland, klätterställningar, bollhav, trampbilar, bollkanoner, klättervägg, bowling, air hockey, fotbollsspel, biljard och äventyrsgolf. Möjligheterna tar aldrig slut. En bit utanför området kan ni åka go-cart, spela minigolf eller paintball. Avsluta gärna kvällen med korvgrillning vid stranden innan en det är dags för en skön natts sömn i våra lägenheter.

Obs! Skeppet är endast öppet lördagar och söndagar + 25-26 maj och 5-6 juni.

Skeppetpaketet:

  • Entré till leklandet
  • Pizzaslice med måltidsdryck

Pris: 100:-/barn

 Äventyrsbadet

Oavsett om du söker utmaning, spänning eller avkoppling så kan vi lova att Äventyrsbadet har något för alla. Utmana en kompis eller kollega i den 81 meter långa vattenrutschbanan med tio meters fallhöjd och inbyggd tidtagning. Snurra rekordmånga varv i Space-bowl, som garanterat avslutas med ett plask. Ta en åktur i vattenfallet eller någon av våra “snällare” rutschbanor. Koppla av och njut i vår traditionella bastu eller i bubbelpoolerna

Badpaketet:

  • Entré till Äventyrsbadet
  • Hamburgare med måltidsdryck

Pris: 100:-/barn

Bo hos oss

Busa, skoja och umgås med klasskompisarna till sent på kvällen. Ligg och fnissa innan ni somnar och kliv upp utan att behöva gå till skolan –  det hör till på klassresa. Låt den här resan bli ett minne för livet, kom till oss på Pite Havsbad och prova på vårt stora utbud av aktiviteter som passar alla åldrar. För att spetsa klassresan ytterligare erbjuder vi några extra tillägg som kan vara trevligt att boka. Läs mer här >>

Boendepaketet:

  • Del i lägenhet (upp till fyra personer/rum)
  • Middag
  • Frukost
  • Lunch
  • Äventyrsbad och äventyrsgolf

Välkomna!

Extra tillägg

Passa på att krydda skolresan ytterligare med något extra ur våra tillval. Varför inte grilla lite korv eller lyxa till det med snacks?

Våra paket