Check-in date cannot be in the past!
Check-out date has to be after check-in date!
{{ numGuests }} gäst gäster

Event Igloo

Igloo Event

Se till att ge ditt event en unik miljö som dina gäster aldrig glömmer. Vi lovar att ett event i en Igloo skapar oförglömliga minnen!

Glöm bort världen utanför under denna magiska upplevelse skapad i snö och is. En mötesplats i makalös miljö som passar alla evenemang exempelvis nästa konferens, afterwork, kundmöten, utställningar eller privata tillställningar som bröllop eller födelsedagsfiranden. Vi arrangerar och skräddarsyr individuella event av alla de slag.

Övernatta i en Igloo

Boka ett event-paket med en hotellvistelse ni sent kommer att glömma! Alla igloos har trägolv och trädörrar med unikt skulpterade element designade och handkarvade ur snö och is, ljusinstallationer och naturliga material som furu och renskinn. Innanför de snöiga väggarna hittar ni tio övernattnings-igloos som alla har kapacitet för upp till 6 personer.

Middag i Igloo

Passa på att avnjuta en välsmakande måltid i unik miljö. I de två eventigloorna finns alla möjligheter för att planera och organisera allt från välfyllda bufféer till konferensluncher eller flerrätters middagar. Alternativen är många och vi hjälper er till den lösning som ni önskar och som passar erat evenemang.

Aktiviteter

Komplettera ert event med någon av de många aktiviteter som erbjuds till exempel skotersafari, hundspann, snöskovandring, isbrytartur, SPA eller gourmetmiddag i en uppvärmd tältkåta. Vi hjälper gärna till att skräddarsy specialpaket som passar era behov.

Karta över vinteraktiviteter:

Våra paket