Check-in date cannot be in the past!
Check-out date has to be after check-in date!
{{ numGuests }} gäst gäster

Boendepaket Babblarna

Babblarna Andra Musikalen – Bibbel Babbel Bubbel

Dundersuccén med första musikalen och 431 spelade föreställningar får en uppföljare!

En färgglad, bubblig, interaktiv, svängig och rolig föreställning med barnens stora favoriter Babblarna, Faffa, Vovvo och Klonk. Vi blandar språklek och svängig musik – och framför musikalen med tal, tecken, sång och dans.

Ni får träffa Babba som inte alls vill gå och lägga sig. Tillsammans med robotflickan Klonk vill Babba bygga en koja som de alla ska sova över i. Men Vovvo är busig och väcker Babblarna hela tiden… Barnen i publiken får dansa och sjunga med till både nya och gamla låtar; ”Bibbel Babbel Bubbel”, ”Stompalång Tut Pling Sång”, ”Första Låten” och många, många fler.

Det kommer att bli två föreställningar med Babblarna på lördag kl 11.00 och lördag kl. 14.00.

Boendepaket

I paketet ingår boende inkl. frukost, show med Babblarna på lördag, familjemiddag samt entré till Äventyrsbadet och leklandet Nimbys Värld för 2 vuxna och 2 barn. Är ni fler i familjen? Det tillkommer 400 kr per barn och natt för extrasäng

Boende 1 natt

Välj mellan boende fredag-lördag eller lördag-söndag i hotellrum som rymmer 2 vuxna och 2 barn. Pris: från 2590:- / per natt för 2 vuxna & 2 barn

Boka 1 natt fre – lör Boka 1 natt lör – sön

Boende 2 nätter

Boende i hotellrum fredag-söndag som rymmer 2 vuxna och 2 barn, familjebuffé på fredagkväll. På lördag ingår frukost, show med Babblarna och familjebuffé. Inträde till leklandet Nimbys Värld och Äventyrsbad ingår också i paketet.
Pris: från 5180:- / 2 nätter för 2 vuxna & 2 barn

Boka 2 nätter fre – sön

 

Enbart entré till showen

Vuxna 195:-
Barn 1-12 år 150:-

Boka online

 

 

Våra paket