Check-in date cannot be in the past!
Check-out date has to be after check-in date!
{{ numGuests }} gäst gäster

 

Hos oss passar både stora konferenser och mindre möten då vi har många rum i olika storlekar. För mindre än 100 gäster passar t ex lokalerna uppe på taket med stora fönster ut över havet. För mer än 1000 gäster används vår största sal, Kongressen och både stora matsalen och Mässhallen kan användas för middagar.

Bokningsförfrågan
Grupprum

Grupprum

Om ni är upp till tio personer kan vi rekommendera något av de grupprum som finns tillgängliga. Passar utmärkt för grupparbeten i avskildhet.

Mindre rum

Mindre rum

Dessa lokaler lämpar sig för sällskap på upp till 50 personer. I de flesta lokalerna väljer ni mellan skolsittning, u-form eller biosittning. I vissa rum är det även möjligt att ha sittning runt ett bord.

Mellanstora rum

Mellanstora rum

Här kan mellan 50 och 200 personer ta plats, beroende på sittningstyp och rumsstorlek.

Inspiration föder kreativitet och nya idéer! Låt er inspireras av områdets trevligaste utsikt ut över havet från vår nybyggda Sky Bar på våning 6. På samma våning finns ytterligare två konferenslokaler.

Stora rum

Stora rum

Som Nordens största konferensanläggning så har vi kapaciteten och flexibiliteten att skapa allt från stora konferenser till mässor. För mer än 1000 gäster används vår största sal, Kongressen och både stora matsalen och Mässhallen kan användas för middagar. I Kongressen finns dessutom förstklassiga ljudanläggningar.