Check-in date cannot be in the past!
Check-out date has to be after check-in date!
{{ numGuests }} gäst gäster

Nordens största konferensanläggning

Enorm kapacitet

Oavsett om ni är 10 eller över 1000 deltagare så har vi anpassade lösningar för er.

40 års erfarenhet

Erfarenhet är inte allt, men visst underlättar det. Våra värdar har varit med förr, ni kommer att uppskatta det.

Valmöjligheter

Vi ger er konferens med unika möjligheter. Oavsett om ni vill kombinera givande möten med avkoppling, spänning eller njutning så hittar ni möjligheterna hos oss – året runt.

360 grader av aktiviteter

I vårt breda utbud med över 40 aktiviteter erbjuder vi allt från övernattning i igloo, isbrytarsafari, SPA, Äventyrsbad till storslagna shower!

Nyrenoverat

Nyrenoverat

Vi har genomfört stora satsningar på anläggningen och välkomna er till nytt Pite Havsbad.

Förutom renoveringen i konferensdelen så har även lobby, flertalet hotellrum och äventyrsbadet fått ett rejält ansiktslyft. Vi har nya restauranger och över 40 aktiviteter.

Kontakta oss så hjälper vi er skräddarsy ert företagsevenemang så att ni får en unik upplevelse.

Allt under samma tak!

Allt under samma tak!

Tack vare vårt breda utbud har vi förmånen att kunna göra verklighet av er konferensförfrågan nästan oavsett önskemål och omfattning. På Pite Havsbad kan du arrangera gruppmöten, riksstämmor och allt däremellan. Stora som små grupper. Äventyrliga eller lugna. Visionära och jordnära. På en isbrytare, under kristallkronorna eller i en tältkåta?

Vi syr gärna ihop helhetslösningar där vi ordnar transporter, föreslår och bokar den underhållning eller föreläsare som passar er, samt sköter all administration. Faktum är att få kan matcha vår kapacitet. Allt du behöver ta med dig är dina kollegor!