Check-in date cannot be in the past!
Check-out date has to be after check-in date!
{{ numGuests }} gäst gäster

Jobba hos oss

Pite Havsbad är en av Europas största anläggningar för turism och konferenser. Med sin femstjärniga camping är Pite Havsbad även en av Sveriges mest populära campingplatser. Här ställer du upp husvagnen, husbilen eller tältet i direkt anslutning till hotellet och stranden, vilket gör att det alltid finns något att göra för hela familjen. Här slutar allmän värld och på sommartid finns bland annat ett stort lekland för barnen, restaurang och pub med underhållning flera kvällar i veckan, samt en sommarbutik. Det är full fart med många campinggäster och aktiviteter. Vi söker ständigt efter nya förmågor som kan göra upplevelsen hos oss till något alldeles extra!

Här finns mer information om lediga jobb just nu:

Här har vi samlat information om våra olika policys, ordningsregler och villkor som är viktigt för dig att veta när du ska söka jobb eller jobbar på svenska Rivieran.

Så hanterar vi personuppgifter:

Den 25 maj träder det nya regelverket GDPR i kraft och ger dig större kontroll över hur dina personuppgifter hanteras. Därför har vi tagit fram en Integritetspolicy för att du ska kunna läsa och förstå hur och för vilka ändamål vi behandlar dina personuppgifter. Du behöver inte agera på denna information, men vi tycker att det är viktigt att du får vetskap om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Läs vår Integritetspolicy här