Check-in date cannot be in the past!
Check-out date has to be after check-in date!
{{ numGuests }} gäst gäster

Darin

Folkkär låtskrivare och artist med ett stort hjärta och en röst som berör. Så kan en presentation av Darin låta och vi är så glada att han kommer till Pite Havsbad i sommar.

Vi såg honom första gången i Idol 2004 där han kammade hem andraplatsen. Efter det har hans karriär gått spikrakt uppåt och han har trots sin låga ålder samarbetat med flera av världens främsta producenter, låtskrivare och artister som Lil Jon, Kat DeLuna och Leona Lewis. Listettorna har travats ovanpå varandra och 2010 specialskrev han en låt till det kungliga bröllopet mellan kronprinsessan Victoria och Daniel Westling.

Förutom det har han medverkat i programmet Så mycket bättre, sommarpratat i P1 och engagerat sig i flertalet välgörenhetsprojekt. Det är med öppna armar vi välkomnar världens bästa Darin den 6 augusti.


Biljetter till Darin kan du köpa här >>


Noliaerbjuande!

Vår rekordsommar är inte över än! Under Noliahelgen (6/8) har vi ett fullspäckat schema med show och artister hela lördagen.

16.00 Arvingarna på after beach (gratis)

18.00 Wallmans i showrestaurangen med tillhörande showmiddag

21.00 Darin på sommarscenen

23.00 Arvingarna på sommarscenen

00.00 Pophjärtat i nattklubben (gratis)

Noliapaketet innehåller biljett som ger inträde till Wallmans (+tillhörande showmiddag) i showrestaurangen, samt inträde till Darin & Arvingarna på sommarscenen. Bokas här!

 

Evenemangskalender

Mar 23

After Work på SPA

After Work på SPA

Fira in helgen med en härlig afterwork på SPA-fyren!

Läs mer
Apr 21

Schlagerkväll med Linda Bengtzing

Schlagerkväll med Linda Bengtzing

Läs mer
Jul 18

Rolandz

Rolandz

Läs mer
Jul 25

Jill Johnson

Jill Johnson kommer till Pite Havsbad!

Läs mer