Check-in date cannot be in the past!
Check-out date has to be after check-in date!
{{ numGuests }} gäst gäster

Babblarna

Babblarna Andra Musikalen – Bibbel Babbel Bubbel

Dundersuccén med första musikalen och 431 spelade föreställningar får en uppföljare!

En färgglad, bubblig, interaktiv, svängig och rolig föreställning med barnens stora favoriter Babblarna, Faffa, Vovvo och Klonk. Vi blandar språklek och svängig musik – och framför musikalen med tal, tecken, sång och dans.

Ni får träffa Babba som inte alls vill gå och lägga sig. Tillsammans med robotflickan Klonk vill Babba bygga en koja som de alla ska sova över i. Men Vovvo är busig och väcker Babblarna hela tiden… Barnen i publiken får dansa och sjunga med till både nya och gamla låtar; ”Bibbel Babbel Bubbel”, ”Stompalång Tut Pling Sång”, ”Första Låten” och många, många fler.

Det kommer att bli två föreställningar med Babblarna på lördag kl 11.00 och lördag kl. 14.00.

Boendepaket

I paketet ingår boende inkl. frukost, show med Babblarna på lördag, familjemiddag samt entré till Äventyrsbadet och leklandet Nimbys Värld  för 2 vuxna och 2 barn. Är ni fler i familjen? Det tillkommer 400 kr per barn och natt för extrasäng

Boende 1 natt

Välj mellan boende fredag-lördag eller lördag-söndag i hotellrum som rymmer 2 vuxna och 2 barn. Pris: från 2590:- / per natt för 2 vuxna & 2 barn

Boka 1 natt fre – lör   Boka 1 natt lör – sön

Boende 2 nätter

Boende i hotellrum fredag-söndag som rymmer 2 vuxna och 2 barn, familjebuffé på fredagkväll. På lördag ingår frukost, show med Babblarna och familjebuffé. Inträde till leklandet Nimbys Värld och Äventyrsbad ingår också i paketet.
Pris: från 5180:- / 2 nätter för 2 vuxna & 2 barn

Boka 2 nätter fre – sön

 

Enbart entré till showen

Vuxna                  195:-
Barn 1-12 år        150:-

Boka online

 

Bokningsvillkor

Bokningsvillkor

För att boka boende på Pite Havsbad måste du vara minst 18 år. För minderåriga resenärer skall minst en förälder eller annan vuxen per bokat objekt medfölja och ansvara. Incheckning från klockan 15.00 och utcheckning senast kl. 11.00. Rummet är reserverat för Er ankomst till senast klockan 18.00 om inte annat är överenskommits, därefter annulleras bokningen. Räknar du med att komma senare, meddela hotellet på förhand.

Onlinebokningar

Bäst pris när man bokar online! Onlinepriser gäller endast vid bokning av boende via hemsidan. Boka fram till och med ankomstdagen. Bokningar återbetalas ej och kan inte om- eller avbokas. Betal- eller kreditkort debiteras i samband med bokningen. Bokningar som sker online är ej återbetalningsbara.

Betalning

För att garantera er bokning ska betalning vara oss tillhanda 3 veckor efter beställningens datum. Pite Havsbad förbehåller sig rätten att avboka rum som inte är betalda innan sista betalningsdatum. Betalning 3 veckor efter beställningens datum gäller inte för onlinebokningar, då debiteras betal- eller kreditkort direkt i samband med bokningen.

Avbokningsvillkor

Fram till dess att betalning är gjord kan eventuell avbokning göras. Efter betalning är gjord gäller sjukintyg för att debiteringen ska återbetalas vid en avbokning, administrationsavgift 250,00 kr. Avbokar du rummet utan hänsyn till avbokningsvillkoren, har hotellet rätt att behålla bokningsavgiften/förskottsbetalningen.

Hantering av personuppgifter

Pite Havsbad behandlar personuppgifter om de som använder våra tjänster och produkter. När du bokar övernattning är Pite Havsbad personuppgiftsansvarig med hänsyn till personuppgifter relaterade till din bokning. Vänligen läs vår Integritetspolicy för att förstå på vilket sätt vi behandlar dina personuppgifter, samt om dina rättigheter i samband med detta.

Läs mer om våra villkor och policys här.

Evenemang

Sep 28

Adrian Macéus

Adrian Macéus

28 september

Läs mer
Okt 05

Leva Livet

Leva Livet

Läs mer
Okt 11

Tony Irvings Dans- & Hälsoweekend

Tony Irvings Dans- & Hälsoweekend

11 Oktober

Läs mer
Okt 26

FAR & FLYG med Alfons Åberg

FAR & FLYG med Alfons Åberg

26 oktober

Läs mer