Check-in date cannot be in the past!
Check-out date has to be after check-in date!
{{ numGuests }} gäst gäster

Adrian Macéus

Adrian Macéus

Den 28 september kommer stjärnskottet Adrian Macéus till Pite Havsbad! Adrian Macéus släppte i slutet på 2018 sin debutsingel ”How Are You Now”, som han själv varit med och skrivit och följde upp i våras med singeln ”Ask You Out”. Nu är han aktuell med sin tredje singel ”LOV” som är en svensk sommarlåt med mycket feel good- känsla.

Adrian Macéus är 14 år och har redan en imponerande resumé. Han har sjungit hela livet men började dansa balett, stepp- och jazz när han blev uttagen till Billyskolan våren 2015. Genombrottet kom 2017 då han spelade huvudrollerna i musikalen Billy Elliot när den sattes upp av Stockholms stadsteater.

I julas spelade han huvudrollen Leo i julkalender på SVT och under hösten 2018 kunde vi se honom i musikalen ”Så som i Himmelen” på Oscarsteatern. Sen dess har rollerna rullat på för Adrian. Han har spelat i Leif GW Perssons kriminalserie ”Det som göms i snö” och gör den svenska rösten till huvudkaraktären Miguel i Disney Pixars Oscarsbelönade biosuccé ”Coco”. Han gör också den svenska rösten till John Banks i biofilmen ”Mary Poppins kommer tillbaka”.

Familjeweekend

I paketet ingår boende i familjerum inkl. frukost, show med Adrian Macéus, familjemiddag samt entré till Äventyrsbadet och leklandet Nimbys Värld  för 2 vuxna och 2 barn. Är ni fler i familjen? Det tillkommer 400 kr per barn och natt för extrasäng
Pris: från 2590:- / per natt för 2 vuxna & 2 barn

Boka här

 

Enbart middag & entré till showen

Vuxna                  325:-
Barn 1-12 år        225:-

Bokas via: bokning@pite-havsbad.se

Evenemang

Jan 25

Wallmans On Tour

Wallmans On Tour

Läs mer
Feb 29

Creedence Tribute

Creedence Tribute

Läs mer
Mar 14

Roger Pontare, Lisa Miskovsky & Micke Holm

Vinterkonsert

Läs mer
Mar 28

BACK TO THE 90s

BACK TO THE 90s

Läs mer