Check-in date cannot be in the past!
Check-out date has to be after check-in date!
{{ numGuests }} gäst gäster

Camping

Pite Havsbad i Norrbotten är inte bara en femstjärnig camping, den är också en av Sveriges mest populära campingplatser. Här ställer du upp husvagnen, husbilen eller tältet i direkt anslutning till hotellet och stranden, vilket gör att det alltid finns något att göra för hela familjen.

Här finns bland annat ett stort lekland för barnen, flertalet restauranger och barer med underhållning flera kvällar i veckan, samt en sommarbutik för proviantering. Campingen håller öppet från mitten av maj till mitten av september. Samtliga alternativ ger dig tillgång till servicehus med kök, toaletter, dusch med fritt varmvatten och tvättstuga.

Nytt för 2019: Servicehuset Hortlax har öppnat för säsongen och har genomgått en total renovering. Vi kan med säkerhet säga att detta servicehus håller absolut högsta klass. Vi har totalt 5 stora servicehus och ett enklare. Inget av våra servicehus är äldre än 10 år men vi planerar för löpande underhållsarbete på samtliga i närtid. Alla servicehus städas minimum tre gånger dagligen under högsäsong.

Campingkarta

Här hittar du en karta över campingområdet

Campingreception
Öppen alla dagar 8.00 – 22.00. Vid frågor ring: 0911-327 00

In- och utcheckning
Incheckning från kl 15.00 och utcheckning senast kl 12.00 gäller för samtliga alternativ.

Individuell elmätning
Vi har individuell elmätning på alla campingplatser. Priset för sommaren 2018 är 1,90:-/kWh inkl. el, nät, fasta avgifter, skatter och moms. Som gäst behöver du en stickkontakt CEE-don (rund blå), 16A, 220V.

SCR
Vi är medlem i SCR (Sveriges Campingvärdars riksförbund) och tillämpar deras rekommendationer, köp gärna ditt campingkort hos oss eller på camping.se där du får ditt personliga kort direkt skickat hem i brevlådan.

Observera!
Nedstående priser gäller endast vid bokning online. Vid bokning via telefon eller mail gäller andra priser.

Campingalternativ

  Lågsäsong / dygn från Högsäsong / dygn från Under Piteå Summer Games har vi andra priser, kontakta receptionen för bokning
Husbilsplatser vid havet 285 465
Husvagnsplats – Standard – Vatten & avlopp + kabel-TV 280 455
Husvagnsplats – Standard 270 400
Husvagnsplats – Standard – Vatten & avlopp 280 455
Husvagnsplats – Plus 285 465