Check-in date cannot be in the past!
Check-out date has to be after check-in date!
{{ numGuests }} gäst gäster

Vi söker receptionist!

Receptionist sökes till Pite Havsbad

Är du en serviceinriktad person som brinner för mötet med människor? Har du erfarenhet av kundbemötande? Då kan det vara dig vi söker!

Vi är ett härligt gäng som söker en medarbetare till receptionen på Pite Havsbad. Som receptionist kommer du att vara ansiktet utåt. Du kommer att sitta i företagets reception och vara behjälplig mot Pite Havsbads besökare. Du kommer bland annat att:

  • Ta emot besökare
  • Svara i företagets växel och mail

Tjänsten är på 80% och arbetstiderna varierar mellan 6.45-22.30

Du som söker har minst en gymnasial utbildning. Vi ser att du som söker har erfarenhet sedan innan av serviceyrken,  förslagsvis som receptionist, från butik, restaurang eller liknande. Det viktigaste är att du är van vid att jobba med människor och trivs med det. (Det är ett krav att du tidigare har arbetat med kundkontakt, meriterande om du dessutom har arbetat i reception)

Vidare ser vi att du är service-minded, lösnings-orienterad,  driven och tycker om att arbeta självständigt. Periodvis är det hög belastning därav ser vi att du är stresstålig och trivs att arbeta i ett högt tempo. Vi vill att du har ett trevligt och tillmötesgående sätt och förstår vikten av att alltid ha ett professionellt bemötande mot personal och kunder.

Passar beskrivningen in på dig?
Sök redan idag då tjänsten tillsätts omgående!

Skicka in din ansökan till:
anna.wessberg@pitehavsbad.se

Händer på Pite Havsbad