Check-in date cannot be in the past!
Check-out date has to be after check-in date!
{{ numGuests }} gäst gäster

Nya Pite Havsbad 2018

Storsatsning på Pite Havsbad

Lagom till midsommar kommer hotellet på Pite Havsbad att ha fått ett rejält ansiktslyft. Den största satsningen i Pite Havsbads historia kostar totalt 70 miljoner kronor och omfattar 100 hotellrum, tre topprenoverade sviter, större lobby och två nya restauranger – en med amerikanskt street food-tema och en med mexikanskt tema.

– Vi vill ta Pite havsbad till nästa nivå och tror att helhetskänslan får ett väldigt lyft. Nu öppnar vi upp receptionen med en lounge och en glasentré och skapar en naturlig mötesplats, säger Tobias Lindfors, koncern-vd i Pite Havsbad Group.

Dessutom satsar Pite Havsbad på andra delar av anläggningen. Bland annat utvecklas den femstjärniga campingen med nya husbilsplatser direkt vid havet. Äventyrsbadet har nya omklädningsrum och ytskikt samt nya attraktioner i barnpoolen. På stranden, vid anläggningens spa, kommer ett utegym att byggas för den som vill ha en aktiv semester. Satsningen kommer som ett resultat av två rekordsomrar för Pite Havsbad.

– Anledningen till att vi kan satsa är ju att det har gått bra. Det är klart att vi har mersmak. De nyheter vi har presenterat är en högt bidragande orsak till rekordsomrarna, och det kommer vara viktigt även den här sommaren. Framgång föder framgång, säger Tobias Lindfors.

De framtida planerna omfattar satsningar på turister från nya geografier.

– Vi är en stor besöksanledning sommartid för svenskar och norrmän. Nu tittar vi på europeiska turister utanför Norden, och då är det vinterturism vi fokuserar på, säger Kristofer Lundström, vd på Pite Havsbad Group.

Så här ser renoveringarna ut i nuläget

Renoverade hotellrum

100 nyrenoverade hotellrum. Läs mer och se priser

Hoppkudde på stranden

Beyond Burgers

Vi har slagit upp dörrarna till stans trendigaste hamburgerhak! Vi serverar allt från New York Cheeseburger till en Smashburger med tryffelmajo, nybakt bröd och norrländska mandelpotatischips. Nytt för i år är att denna meny även går att avnjutas i Äventyrsbadets serveringsytor.

Äventyrsbadet

Mysigare atmosfär med växter, nytt piratskepp för de små och härligt varmt vatten i barnpoolen. Nya omklädningsrum med eget anpassat rum för funktionshindrade.

Trapper Taco & Bar

Nyrenoverad restaurang med inriktning på Mexikansk mat. Till barnen har vi en förenklad meny. Varje kväll under sommaren gästas vi även av liveband.

Nya husvagnsplatser vid havet

I år har vi utvecklat vår femstjärniga camping ännu mer med nya husbilsplatser med havsläge. Alla platser har eluttag och fri tillgång till servicehus samt bastu.

MatApp för expressbeställning

Beställ från stranden med appen Happy Order och låt barnen leka färdigt så får ni en notis när maten är färdig att hämta. Gäller på Skeppet, Trapper och Tavernan.

Semesterparadiset för hela familjen

Pite Havsbad är en oas av sol, bad och härliga aktiviteter oavsett väder. Vi har havsbad, äventyrsbad, lekland, SPA och nöjen för hela familjen. Boka det boende som passar dig.

Se de korta filmerna här

Se fler filmer

Händer på Pite Havsbad