Check-in date cannot be in the past!
Check-out date has to be after check-in date!
{{ numGuests }} gäst gäster

Våra policys och hantering av personuppgifter

Våra policys och hur vi hanterar personuppgifter

Här har vi samlat all information som kan vara bra att veta om våra olika policys, ordningsregler och villkor.

Så hanterar vi personuppgifter:

Den 25 maj träder det nya regelverket GDPR i kraft och ger dig större kontroll över hur dina personuppgifter hanteras. Därför har vi tagit fram en Integritetspolicy för att du ska kunna läsa och förstå hur och för vilka ändamål vi behandlar dina personuppgifter. Du behöver inte agera på denna information, men vi tycker att det är viktigt att du får vetskap om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Läs vår Integritetspolicy här

I enlighet med gällande dataskyddslagstiftning har du rätt att få tillgång till information om vilka personuppgifter som vi behandlar om dig. Om du vill att dina personuppgifter ska ändras, granskas eller raderas så kan du när som helst göra detta genom att kontakta: dpo@phg.se

Kundklubbsvillkor:

På alla hotell som ingår i Pite Havsbad Group har du möjlighet att bli kundklubbsmedlem när du bokar boende på något av våra hotell. Kundklubben ger dig möjligheten att hänga med i vad som händer hos oss och tjäna poäng på din vistelse! Tex så om du bokar boende för 1 000 kr får du 100 poäng. 100 poäng motsvarar 100 kr rabatt vid din nästa vistelse på något av våra hotell.

➜ Läs våra medlemsvillkor här

Bokningsvillkor:

Här kan du läsa vilka villkor som gäller för bokning, betalning, avbokning samt in- och utcheckning. Om inte någon speciell överenskommelse har träffats gäller följande regler för dig som gäst hos oss på Pite Havsbad. För konferenser samt gruppbokningar gäller särskilda regler.

Läs våra bokningsvillkor här

Policy – Sociala medier

Vi vill uppmana dig som följare på våra sociala medier att hålla en god ton och respektera varandra på våra sociala kanaler. Därför har vi tagit fram en policy med riktlinjer där vi klargör vad som inte är okej och därav kommer att plockas bort på våra Sociala medier.

Läs vår Sociala medier policy här

Händer på Pite Havsbad