Check-in date cannot be in the past!
Check-out date has to be after check-in date!
{{ numGuests }} gäst gäster

Nytt på Pite Havsbad

Nytt och fräscht!

Den största satsningen i Pite Havsbads historia har hittills inneburit en investering på 100 miljoner kronor och omfattar bland annat renovering av hotellrum, sviter, ny lobby, nya restauranger som Trapper samt Beyond Burgers. Dessutom har Pite Havsbad satsat på andra delar av anläggningen. Äventyrsbadet har nya omklädningsrum, ytskikt samt nya attraktioner i barnpoolen. Frukostserveringen har också totalrenoverats där det serveras en dignande frukostbuffé med lokala råvaror. Fortsättningsvis kommer även Pite Havsbads bungalows att rustas upp och få sig ett ordentligt ansiktslyft.

Renoverade hotellrum

Renoveringen av Konferenshotellet har gått på cirka 4 miljoner kronor, och resterande upprustning av vårt högsta hotell beräknas kosta 16 miljoner kronor. Nästa steg är att fortsätta fräscha upp – våning för våning. Det är sex återstående våningar, och om allt går enligt planerna kommer hela Konferenshotellet vara nyrenoverat sommaren 2020.

Renoverade hotellrum

100 nyrenoverade hotellrum i glashotellet 2018.

Lobby med loungekänsla

Hotellobbyn är renoverad för att skapa en miljö som inbjuder till möten. Med gott om sittplatser i form av soffgrupper, bord och fåtöljer.

Beyond Burgers

Vi har slagit upp dörrarna till stans trendigaste hamburgerhak! Vi serverar allt från New York Cheeseburger till en Smashburger med tryffelmajo, nybakt bröd och norrländska mandelpotatischips. Nytt för i år är att denna meny även går att avnjutas i Äventyrsbadets serveringsytor.

Omklädningsrum Äventyrsbad 

Trapper Taco & Bar

Ny restaurang som öppnade 2018.

Nyrenoverat gym

Under sommaren 2019 har gymmet totalrenoverats. Nya maskiner, större lokaler och renoverade ytskikt är några av delarna som bidragit till ett av Piteås fräschaste gym! Gymmet har öppet dygnet runt och är kostnadsfritt för boendegäster.

Nya husvagnsplatser vid havet

Utvecklat vår femstjärniga camping ännu mer med nya husbilsplatser med havsläge. Alla platser har eluttag och fri tillgång till servicehus samt bastu.

Servicehus Hortlax

Servicehuset Hortlax har öppnade sommaren 2019 och har genomgått en total renovering. Vi kan med säkerhet säga att detta servicehus håller absolut högsta klass. Vi har totalt 5 stora servicehus och ett enklare. Inget av våra servicehus är äldre än 10 år men vi planerar för löpande underhållsarbete på samtliga i närtid. Alla servicehus städas minimum tre gånger dagligen under högsäsong.

Semesterparadiset för hela familjen

Pite Havsbad är en oas av sol, bad och härliga aktiviteter oavsett väder. Vi har havsbad, äventyrsbad, lekland, SPA och nöjen för hela familjen. Boka det boende som passar dig.

Se de korta filmerna här

Se fler filmer

Händer på Pite Havsbad