Check-in date cannot be in the past!
Check-out date has to be after check-in date!
{{ numGuests }} gäst gäster

Nytt på Pite Havsbad

Nytt och fräscht!

Pite Havsbad att ha fått ett rejält ansiktslyft. Den största satsningen i Pite Havsbads historia kostar totalt 70 miljoner kronor och omfattar totalrenovering av 100 hotellrum, tre topprenoverade sviter, större lobby och två nya restauranger. Frukostserveringen har också totalrenoverats där det serveras en dignande frukostbuffé med lokala råvaror.

Dessutom har Pite Havsbad satsat på andra delar av anläggningen. Bland annat har den femstjärniga campingen byggts ut med nya husbilsplatser direkt vid havet. Äventyrsbadet har nya omklädningsrum och ytskikt samt nya attraktioner i barnpoolen. På stranden, vid anläggningens spa, finns ett nytt utegym med toughetsbana för den som vill ha en aktiv semester.

Så här ser renoveringarna ut i nuläget

Renoverade hotellrum

100 nyrenoverade hotellrum. Läs mer och se priser

Beyond Burgers

Vi har slagit upp dörrarna till stans trendigaste hamburgerhak! Vi serverar allt från New York Cheeseburger till en Smashburger med tryffelmajo, nybakt bröd och norrländska mandelpotatischips. Nytt för i år är att denna meny även går att avnjutas i Äventyrsbadets serveringsytor.

Omklädningsrum Äventyrsbad 

Trapper Taco & Bar

Nyrenoverad restaurang med inriktning på Mexikansk mat. Till barnen har vi en förenklad meny. Varje kväll under sommaren gästas vi även av liveband.

Nya husvagnsplatser vid havet

I år har vi utvecklat vår femstjärniga camping ännu mer med nya husbilsplatser med havsläge. Alla platser har eluttag och fri tillgång till servicehus samt bastu.

Servicehus Hortlax

Servicehuset Hortlax har öppnat för säsongen och har genomgått en total renovering. Vi kan med säkerhet säga att detta servicehus håller absolut högsta klass. Vi har totalt 5 stora servicehus och ett enklare. Inget av våra servicehus är äldre än 10 år men vi planerar för löpande underhållsarbete på samtliga i närtid. Alla servicehus städas minimum tre gånger dagligen under högsäsong.

 

MatApp för expressbeställning

Beställ från stranden med appen Happy Order och låt barnen leka färdigt så får ni en notis när maten är färdig att hämta. Gäller på Skeppet, Trapper och Tavernan.

Semesterparadiset för hela familjen

Pite Havsbad är en oas av sol, bad och härliga aktiviteter oavsett väder. Vi har havsbad, äventyrsbad, lekland, SPA och nöjen för hela familjen. Boka det boende som passar dig.

Se de korta filmerna här

Se fler filmer

Händer på Pite Havsbad