Check-in date cannot be in the past!
Check-out date has to be after check-in date!
{{ numGuests }} gäst gäster

Nyheter sommaren 2016

Sommaren närmar sig med stormsteg och vi längtar så mycket efter er! Det är med glädje vi kan presentera ett flertal stora nyheter inför sommarsäsongen.

Vad sägs om underhållning mitt på stranden eller varför inte en god cocktail uppe på taket? Ett semesterparadis för alla – ung som gammal!

 

Äventyrslandet

Till alla barnfamiljers stora förtjusning utvecklas Marknadstorget och förvandlas till ett helt äventyrsland. Här är det full fart bland hoppborgar, nya vikingaskeppet, berg- och dalbana, minitrafikskola, 4-hjulingar, bungy jump för barnen, båtar du kör själv, bumper cars och andra roliga karuseller.

Strosa bland lotterier och karnevalspel eller satsa en tia på vårt stora chokladhjul, om du har tur så kanske du vinner en superstor chokladkaka.

 

 

Sky Bar

Längtar du efter en god cocktail, suktar smaklökarna efter delikata charkuterier eller vill du bara njuta av områdets trevligaste utsikt? Uppe på plan 6 breder hotellets Sky Bar ut sig och bjuder in till cocktailmingel och mysigt parhäng.

Havsbaren

Nytt för i år är också Havsbaren som ligger fint beläget intill Skeppets uteveranda, bara ett stenkast från havskanten. Slå dig ner med något svalkande i glaset, mätta magen med något nygrillat och dröm till bort till Karibien. Det enda som saknas är egentligen palmerna.

Sommarscenen

Sist men inte minst anläggs den stora sommarscenen där artister som Timbuktu, E-type och Björn Rosenström uppträder i sommar. För fler aktuella artister klicka här >>

 

SPA-fyren

Strandfyren byter skepnad och förvandlas till en 830 m² stor oas för hälsa och välmående. Med havet som närmaste granne rymmer Spafyren pool, bastu, lounge, hälsobar och trivsamma sällskapsytor. Uppe på taket byggs ett soldäck med bubbelpooler.

Unna dig själv lite egentid för att hitta semestertempot eller samla kamraterna och gör er fina inför kvällens aktiviteter.

 

Fler nyheter…

Fler nyheter kommer att presenteras inför sommaren så följ oss gärna på Facebook för att inte missa något.

Händer på Pite Havsbad