Check-in date cannot be in the past!
Check-out date has to be after check-in date!
{{ numGuests }} gäst gäster

Mat och dryck på Pite Havsbad

Gällde sommaren 2018 efter 19 augusti stänger de flesta restauranger för säsongen och öppnar igen 2019

Något för alla smaker!

På Pite Havsbad har du 12 restauranger och serveringar att välja bland. En snabb korv eller en lyxig middag med saftigt kött, grillat på lavasten?
Se alla restauranger och serveringar

Lunch

Restauranger öppna för lunchservering är: Beyond Burgers, Skeppet och Tavernan.

Skeppet

På Skeppet serverar vi en enklare á la carte meny, ta en kaffe eller sippa på något svalkande i loungen. I vårt café serveras olika kalla rätter och goda bakverk. Beställ express via appen Happy Order.
Läs mer

Sky Bar

Längtar du efter en Mojito, suktar smaklökarna efter Sushi eller vill du bara njuta av områdets trevligaste utsikt? På plan sex breder hotellets Sky Bar ut sig och bjuder in till cocktailmingel och mysigt barhäng i en barnfri miljö. Sushi kan även beställas som take away.
Läs mer

Beyond Burgers

Här har vi slagit upp dörrarna till stans trendigaste hamburgerhak. Vi serverar allt från New York Cheeseburger till en Smashburger med tryffelmajo, nybakt bröd och norrländska mandelpotatischips. Nytt för i år är att denna meny även går att avnjutas i Äventyrsbadets serveringsytor.
Läs mer

Trapper Taco & Bar

Nyrenoverad restaurang med inriktning på Mexikansk mat. Till barnen har vi en förenklad meny. Här kan ni beställa med appen Happy Order. Varje kväll gästas vi även av liveband.
Läs mer

Takterrassen

En självklar favorit med fantastisk utsikt över hav och strand. Slå dig ner och drick något svalkande och ät något gott. Här serveras varma mackor, sallader, varmkorv och Norrlands största räkmacka. Varje eftermiddag kan du avsluta dina sommardagar med After Beach till livemusik.
Läs mer

Tavernan

Pizzeria, kebab och sallad eller oxfilé på Black Rock Grill där du steker din mat på en lavasten. Beställ expresspizza via appen Happy Order.
Läs mer

SPA-fyren

Hälsosamma smoothies, sallad med handskalade räkor och löjrom tillsammans med ett glas Champagne vid stranden.
Läs mer

Golfservering

Koppla av med en svalkande dryck eller en lättare maträtt som toast, varmkorv eller räksallad. Serveras i anslutning till golfbanorna.
Läs mer

Frukostrestaurangen

Få en bra start på dagen med vår frukostbuffé. Det finns bland annat nybakade bullar, bröd, goda pålägg, ägg, bacon, prinskorv, juice, müsli och mycket mer.
Läs mer

Coffee House

Här serveras kaffe på nyrostade bönor, hälsosamma smoothies, gräddfyllda bakelser och nybakat matbröd.
Läs mer

Sommarbutiken & Brödboden

Nybakat mat- & fikabröd finns till försäljning varje morgon. Här finns även en välsorterad livsmedelsbutik med ett brett basutbud.
Läs mer

Händer på Pite Havsbad