Check-in date cannot be in the past!
Check-out date has to be after check-in date!
{{ numGuests }} gäst gäster

Aktivitetshuset Skeppet

  • Översikt
  • Aktiviteter
  • Öppettider

Aktivitetshuset Skeppet

Man blir aldrig för stor för att leka men vart ska man börja? Skeppet har 3000 kvm aktiviteter för både vuxna och barn som lekland, äventyrsgolf, biljard, simulatorer, pysselrum, bowling och mycket mer. Vid vissa tillfällen anordnas med barnshower med Nimby och vänner. På Skeppet finns även matservering där ni kan avnjuta en enklare á la carte meny, ta en kaffe eller sippa på något svalkande i loungen.

Äventyrsgolf

Äventyrsgolf är riktigt roligt – oavsett om du är 5 eller 50 år. I vår Söderhavsmiljö snirklar du dig fram på nio fantasifullt utformade banor mellan höga palmer, vattenfall, blommor och vackert lagda stengångar. Läs mer om Äventyrsgolfen

Bowling

Samla ihop kompisgänget eller familjen för en omgång bowling på nån av våra fyra banor. Putsa klotet, snöra skorna och utmana varann i vem lyckas slå en strike först. Flest poäng vinner! Läs mer om våra bowlingbanor

Leklandet Nimbys Värld

I Nimbys Värld får barnen leka, busa, hoppa och springa så mycket de bara orkar. Låt dem kasta sig mellan hisnande rutschkanor, kluriga klätterställningar, färgglada bollhav och utmanande klätterväggar. Givetvis finns det också ett vadderat lekområde för de allra minsta hjältarna med leksaker och minirutschkanor. Här blir rörelse och motion samma sak som lek och skratt. Läs mer om Nimbys Värld

Multisportssimulator

Tävla i någon av multisportsimulatorns olika sporter som till exempel golf, basket, baseball, fotboll, hockey och amerikansk fotboll. I varje sport finns det dessutom olika lägen samt svårighetsgrad vilket gör att simulatorn passar alla.

Pris för 30 minuter 100kr  |  Pris för 1 timme 200kr

Dart

Utmana vännerna i vem som är bäst på att träffa bullseye. Välj själv om ni vill räkna poäng eller bara spela för nöjets skull, det handlar trots allt om att ha kul.

Air Hockey

En utmaning som passar hela familjen! Air hockey är ett spel som ofta håller högt tempo men som är enkelt att lära sig och passar därför alla åldrar. Matcherna spelas antingen på tid eller till ett förutbestämt antal mål.

Fotbollsspel

Ett galet kul spel där det inte gäller att låta vinnarskallen ta över allt för mycket. Utmana kompisarna och familjen på en match eller varför inte en turnering?

Biljard

Utmana varann i en omgång biljard! Men akta så att inte vinnarskallen inom dig tar över allt för mycket, det handlar trots allt om att ha kul när man spelar. Biljard passar alla, även nybörjare.

Öppettider

  • Lördag 10.00-17.00
  • Söndag 10.00-16.00

Avvikande öppettider

  • Lör 11/1 10.00 - 19.00

Utvalda aktiviteter